Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Exnevesta Habarová: Som tehotná

Eva Habarová Zobraziť galériu (9)
Eva Habarová

BRATISLAVA - Zrána ju napína na vracanie, bolí ju hlava, nemá chuť do jedla a je čoraz nervóznejšia. Menštruácia jej mešká už 10 dní! Exnevesta z markizáckej reality show Eva Habarová (23) má zlé tušenie. Veď podobné stavy nevoľnosti už prežila pred dvomi rokmi. Vtedajšiu graviditu riešila interrupciou.

„Eva sa bojí, že je tehotná,“ prezrádza jej kamarátka. Vystresovaná plavovláska si už urobila aj test gravidity. Výsledok? Pozitívny! Eva, „kápni božskou“, s kým to máš? Finalistka nedávno skončenej markizáckej šou Nevesta pre milionára sa ocitla v nezávideniahodnej situácii. Necelé dva týždne po tom, ako sa zavreli brány beladického zámku, sa u Evy Habarovej začali prejavovať zdravotné ťažkosti - ranná nevoľnosť, nechutenstvo, závraty...

„Čo sa to so mnou deje? Prečo mi je tak zle?“ pýtala sa sama seba mladá Komárňanka, no v podvedomí si na tieto otázky už aj odpovedala. Gravidita! Evina zlá predtucha nadobúda každým dňom reálnejšiu podobu, keďže menštruácia jej mešká už desať dní... Aby si bola istejšia, siahla po tehotenskom teste. „Pokiaľ som ho správne použila, vyzerá to tak, že sa naozaj stanem mamou,“ priznáva 23-ročná televízna nevesta. Definitívne slovo však bude mať lekár gynekológ. S jeho návštevou chce Habarová ešte pár dní počkať: „Ak do dvoch dní nedostanem menštruáciu, pôjdem na vyšetrenie. Zatiaľ si naplno nepripúšťam, že som v tom,“ upokojuje samu seba Eva, ktorá sa domnieva, že dôvodom meškajúceho cyklu môže byť aj stres spôsobený dramatickým finále televíznej šou.

Ak sa Habarovej tehotenstvo potvrdí, Eva bude musieť vysvetliť, kto je otcom dieťaťa. Táto blondínka si totiž pred mesiacom užila v Paríži noc v hotelovom apartmáne Jana Novotného. Vzápätí na to krásku bez mihnutia oka vylúčil z hry. Eva opúšťala Beladice zronená a v slzách. Tak teda, aká je pravda? „Meno otca prezradím až vtedy, ak sa potvrdí, že som naozaj tehotná,“ rázne odvetí neúspešná nevesta.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu