Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Habarová ponúkla Novotnému srdce, telo i dušu, on ju odmietol

Eva Habarová si zo zámku v Beladiciach snubný prsteň neodniesla. Po tom, ako ju Jan vyhodil, odišla s plačom. Zobraziť galériu (8)
Eva Habarová si zo zámku v Beladiciach snubný prsteň neodniesla. Po tom, ako ju Jan vyhodil, odišla s plačom.

BRATISLAVA - Najprv ju vychválil do nebies, a potom odkopol! Takto bolestne skončila včera Eva Habarová (23) svoju rolu v markizáckej šou Nevesta pre milionára. Hoci ju boháč Jan Novotný (28) označil ako tú pravú, vzápätí ju neľútostne z hry vyradil: „Mali by sme sa rozlúčiť.“ Toto sympatická blondínka veru nečakala. Veď mladému podnikateľovi ponúkla nielen srdce, ale aj telo. Nestačilo. Čo bolo pravou príčinou jej vyhadzovu? Pokazila si to Eva tým, že s Janom strávila noc v parížskej hotelovej izbe? Alebo sex s ňou nebol podľa Novotného predstáv?

Po slovách Jana Novotného skončil včerajší Obrad prsteňov šokujúcim prekvapením. Najskôr Jan ospieval Komárňanku Evu Habarovú ako bohyňu: „Na začiatku šou si pôsobila veľmi nenápadne. Až v Mníchove si na mňa výrazne zapôsobila, najmä znalosťou jazykov a suverénnosťou. Moji dvaja najlepší kamaráti mi prišli poradiť a jednoznačne mi obaja odporučili za manželku teba. Veľmi som si pri návšteve tvojej rodiny rozumel s tvojou mamou... Všetko hovorí o tom, že si tá pravá,“ nešetril lichôtkami podnikateľ. A hneď po tom dal Eve „kopačky“!

„Bolo to najťažšie rozhodnutie v celej tejto šou. Premýšľal som veľmi dlho a rozhodol som sa, že by sme sa mali rozlúčiť,“ nečakane vypadlo z Novotného. Bol to šok.

 
Habarová ponúkla Novotnému srdce,
Zobraziť galériu (8)
Po tvrdom údere sa Eva snažila zachovať si chladnú hlavu, ale nakoniec sa slzám neubránila a plakala ako malá. Zrejme si v tej chvíli spomenula na noc v Paríži, ktorú strávila s vysnívaným mužom. „Bola to chyba?“ pýtala sa samej seba. Buď sa nemeckému podnikateľovi nepáčilo, že prijala jeho ponuku stráviť noc s ním, alebo sa mu nepozdával sex s potenciálnou nevestou...

Ako je to naozaj, sa Nový Čas opýtal aj samotného ženícha, ten však na otázku do uzávierky novín neodpovedal.

Sklamaná súťažiaca je presvedčená, že v Paríži nepochybila. „Neurobila som nič zlé. Myslím si, že Jan ma nevyhodil pre to, že som s ním strávila noc v jeho izbe,“ zdôraznila blondínka. Jan ju krátko po krutom a nečakanom vyhadzove pevne objal do náručia a pokúšal sa vzlykajúcu Evu upokojiť. Márne. Jej srdce bolo v tej chvíli zlomené. „Bola som úprimná k človeku, ktorý si to nezaslúžil. Jan ma hrozne sklamal. Veľmi to bolí,“ nariekala.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu