Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Novotný zapiera honorár: Tri milióny od Markízy? Ani náhodou!

Jan Novotný Zobraziť galériu (17)
Jan Novotný

BRATISLAVA - Za dva mesiace tri milióny! Presne toľko korún by mal dostať atraktívny Mníchovčan Jan Novotný (28) za účinkovanie v romantickej markizáckej šou Nevesta pre milionára. Šarmantný boháč to však popiera. „Nerobil som to pre peniaze. Tie nepotrebujem,“ tvrdí rozhodne Novotný. V kuloároch sa však šepká, že Jan pre Markízu zadarmo určite nerobil!

„Aké tri milióny? A ešte navyše korún! Na čo by už len mne boli tri milióny korún?“ vystatuje sa momentálne najznámejší starý mládenec na Slovensku Jan Novotný. „Od televízie nedostanem žiadne peniaze. Robil som to len kvôli kamarátke Gabike Drobovej (dramaturgička šou, pozn. red.),“ prízvukuje.

Zdroj Nového Času však tvrdí niečo iné: „To nie je pravda. Novotný dostane tri milióny, len sa s Markízou dohodol na mlčanlivosti. Nechce, aby ľudia vedeli, že za účinkovanie v šou berie prachy. Tvári sa, že ich nepotrebuje, ale pritom ich potrebuje ako soľ.“

A dokonca aj televízia Markíza nepriamo potvrdila, že Jan sa na šou predsa len nabalí. „Pán Novotný dostane za túto šou honorár, na ktorom sme sa vopred dohodli a ktorého výšku, samozrejme, nebudem zverejňovať. Táto suma je súčasťou rozpočtu na celú reláciu, z ktorého sa uhrádzali všetky náklady spojené s výrobou šou. Teda aj honorár pána Novotného,“ uzatvára PR manažérka Markízy Ivana Semjanová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu