Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nedová a Novotný si užívajú na Mauríciu

Veronika Nedová a Jan Novotný Zobraziť galériu (4)
Veronika Nedová a Jan Novotný

MAURÍCIUS/BRATISLAVA - V jednej z najluxusnejších a najdrahších dovolenkových destinácií na ostrove Maurícius si konečne vychutnávajú spoločné chvíle samoty čerství snúbenci Veronika Nedová (22) a o šesť rokov starší Jan Novotný. Pohodlie päťhviezdičkovej vily v Belle Mare Plage, azúrové more a snehovobiele pláže východného pobrežia ostrovnej krajiny si víťazka markizáckej šou Nevesta pre milionára bude s boháčom užívať ešte niekoľko dní.

Snúbenci na ostrov uprostred Indického oceána odleteli z viedenského letiska. Spolu s nimi odcestoval do exotickej krajiny aj 4-členný televízny štáb. Rozprávkové pláže, koralové útesy a priezračné modré lagúny očarili nielen Veroniku, ale aj Jana. „Už sme si zahrali golf a vyskúšali jazdu na vodných lyžiach,“ pochvaľuje si Veronika, ktorú však na vode tromfol jej partner. Jan si to potom u nej „žehlil“ romantickou večerou so špeciálnym menu - rybacími lahôdkami a vyberanými vínami. „Máme za sebou výlet na najdlhšiu pláž v Port Louis a zdolali sme aj sopku Long Montain, odkiaľ je prekrásny výhľad na celý ostrov,“ nadchýna sa spokojná nevesta.

Po náročných exkurziách do okolia sa snúbenci vždy tešia na rozprávkové pohodlie v ich prenajatej vile s rozlohou 300 m2 v Belle Mare Plage. Najlacnejšia noc v tomto svetoznámom vilovom komplexe vyjde zákazníka na päťtisíc korún! Veronika a Jan tu majú k dispozícii tri spálne, vlastný bazén, pláž a lokaja, ktorý je im nepretržite k službám. K ich príbytku patrí aj pozemok s rozlohou 800 m2.

Zaľúbenci z romantickej šou majú dojem, akoby televízna relácia pokračovala aj na tomto ostrove. „Už sme tu videli niekoľko svadieb, všade je mnoho šťastných a veselých ľudí,“ opisuje Jan miesto ich pobytu, známe tiež ako Hviezda a kľúč Indického oceánu. Je pravda, že niektoré cestovné kancelárie ponúkajú možnosť usporiadať netradičný svadobný obrad práve na tomto ostrove.

Pobyt milionára a študentky v špičkovom stredisku spočiatku znepríjemňovalo daždivé počasie. „Cez víkend už bolo úžasne teplo a my si užívame slniečko i more,“ hovorí so spokojnosťou v hlase Nedová. Práve tu - v raji pripomínajúcom časy prvého hriechu - sa dvojica musí rozhodnúť, či po návrate domov spečatí svoju televíznu lásku aj sobášom. Či dvojici táto romantická dovolenka pomôže pri konečnom rozhodnutí, to sa uvidí už v piatok večer, keď Markíza odvysiela záverečnú časť šou. Vtedy sa diváci dozvedia, či sa Jan a Veronika zosobášia, alebo rozídu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu