Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Exnevesta Vadkertiová začala písať knihu

 Kontroverzná exnevesta pre milionára Marianna Vadkertiová (22) sa rozhodla napísať knihu. Zobraziť galériu (10)
Kontroverzná exnevesta pre milionára Marianna Vadkertiová (22) sa rozhodla napísať knihu.

BRATISLAVA - Kontroverzná exnevesta pre milionára Marianna Vadkertiová (22) sa rozhodla napísať knihu o najsledovanejšej markizáckej šou, ktorej bola aj ona súčasťou. Chystá sa prezradiť všetko zo zákulisia romantickej šou ešte za horúca! „Ľudia sa musia dozvedieť všetko o šou Nevesta pre milionára,“ vyhlasuje nebojácna čiernovláska s vedomím, že za tento čin jej hrozí až miliónová pokuta!

„Divák má právo dozvedieť sa celú pravdu a ja ju v tejto knihe prezradím,“ odhodlane vyhlasuje Marianna. Nebojí sa ani mastnej pokuty, ktorá jej v prípade vyzradenia informácií o výrobe programu hrozí. Už teraz jej totiž nad hlavou visí miliónová žaloba od Markízy, ktorá ju mieni podľa slov televízie za klamstvá a porušenie zmluvy hnať pred súd. Rodáčka z Dvorov nad Žitavou napriek tomu verí, že sa nájde niekto, kto jej knihu o zákulisných intrigách, podvodoch a klamstvách vydá.

„Už obehávam vydavateľstvá,“ vyhlasuje Marianna, ktorá mieni svoje plány zrealizovať čo najskôr. V knihe chce prezradiť všetky pikošky o najsledovanejšej šou dnešných dní. Nielen nevesty, ale kompletne celý štáb je však zmluvne viazaný mlčanlivosťou minimálne rok. Slečna Vadkertiová napriek tomu jazyk za zubami držať nemieni. „Chcem, aby všetci vedeli, že Nevesta pre milionára je všetko, len nie romantická šou,“ dušuje sa dlhovláska. Či sa jej naplní spisovateľský sen, uvidíme.

Isté však je, že Marianna riskuje priveľa. „V prípade, že bude knihu publikovať, hrozí jej miliónová pokuta, ktorá je uvedená v zmluve a ktorú dobrovoľne a s plným vedomím podpísala ešte pred začiatkom šou. Už máme dosť Marianniných klamstiev a výmyslov, preto si uplatníme právo pokutovať ju,“ za bojujúcu Markízu vyhlasuje jej PR manažérka Ivana Semjanová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu