Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nedovej otec o Novotnom: Jan je nedozretý panáčik

Jan a Veronika si spoločnú dovolenku na ostrove Maurícius naozaj užívajú. Zobraziť galériu (17)
Jan a Veronika si spoločnú dovolenku na ostrove Maurícius naozaj užívajú.

BRATISLAVA - Svadba nebude! Nádeja sa František Nedo (46), otec víťazky romantickej šou Nevesta pre milionára, Veroniky Nedovej (22). Aj keď dcére z celého srdca praje, aby stretla lásku svojho života, v kútiku duše dúfa, že veselicu pre Veroniku tak skoro chystať nebude. Dôvodov, prečo by sa Veronika za Jana Novotného (28) nemala vydať, je podľa Františka Neda viacero. Najpádnejší argument je ten, že Jan ešte nie je zrelý na manželstvo. Podarí sa mu však od prípadnej svadby odhovoriť aj dcéru Veroniku?

„Myslím si, že moja dcéra je natoľko inteligentná, že k svadbe nedôjde. Strávili spolu veľmi málo času. Veronika mi rozprávala, že mimo kamier spolu vôbec neboli,“ hovorí otec sympatickej študentky ekonómie. Hoci sám pripúšťa, že koniec šou zavŕšený svadbou by bol pekný magnet pre divákov, je presvedčený, že Novotného svokor z neho určite nebude. „Jan je síce sympatický, inteligentný, má šmrnc, vystupovanie aj spôsoby, ale je to taký panáčik, ktorý zahrá to, čo mu prikážu,“ domnieva sa pán Nedo a dodáva, že za tri milióny korún, ktoré Jan za účinkovanie v šou utŕžil, by sa na lásku vedel zahrať každý.

Ďalšou „prekážkou“ je podľa Veronikinho otca aj to, že mladý boháč ešte nie je zrelý na taký dôležitý životný krok: „Už by síce pomaličky mohol začať dozrievať, ale či už je dozretý? Myslím, že na svadbu s mojou dcérou nie. Nie je to ešte chlapec na ženenie.“ Podľa názoru pána Františka sa Jan ešte potrebuje vybúriť s kamarátmi a nie viazať sa manželským sľubom. A práve preto by bol oveľa radšej, keby k žiadnemu sobášu nedošlo. „Chlap ako Novotný predsa nemôže mať problém nájsť si nevestu aj inde ako v šou. Z jeho strany určite nebude ochota uzavrieť manželstvo. Určite!“ hovorí presvedčený o svojej pravde František Nedo. „Ak by sa však Veronika predsa len rozhodla vydať sa, budem ju podporovať,“ s povzdychom pripúšťa otec Nedo. Dobrý pocit z manželského zväzku Veroniky a Jana Novotného by však nemal. „Uvidíme, ako to všetko dopadne,“ uzatvára.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu