Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Účet za šou Nevesta pre milionára: 25 miliónov, 3 milióny idú Novotnému

Jan Novotný Zobraziť galériu (4)
Jan Novotný

BRATISLAVA - Komfort, luxusné dovolenky, drahé šperky, kráľovské ubytovanie, kvety, večerné šaty či svadobné róby... Všetok tento luxus, ktorý si vydajachtivé nevesty z romantickej šou Nevesta pre milionára užívali dva mesiace, zaplatí televízia Markíza z vlastného vrecka. Plánovaný rozpočet dvadsať miliónov korún sa podľa informácií Nového Času podarilo prekročiť o viac ako päť miliónov! A ani boháč Jan Novotný nebude ukrátený - od TV Markíza dostane celé tri milióny!

Honorár pre milionára Novotného je však len smietkou proti tomu, koľko peňazí stála televíziu Markíza celá šou. Cena za nahováračky Mníchovčana sa totiž podľa zdroja Nového Času vyšplhala nad hranicu 25 miliónov korún! Televízia Markíza tak zaplatí za luxus a starostlivosť o krásne nevesty v rakúskom lyžiarskom stredisku Zell am See, za výlet piatich krások na slnečné pobrežie španielskej Marbelly, dovolenku troch neviest v Turecku či individuálne randenia Evy Habarovej (23), Veroniky Nedovej (22) a Martiny Blechovej (20) v troch európskych metropolách - v Paríži, Benátkach a Viedni - viac ako pôvodne plánovala. Lacným špásom však nebol ani pobyt neviest v Beladickom zámku.

Len strava každej z krások stála televíziu až 1 500 korún na deň! A keďže krásky si užívali luxus plným priehrštím, na služby hotelovej práčovne každý deň minuli 6 tisícok! Do sumáru musí televízia započítať aj večerné šaty, ktorých Markíza napožičiavala 180 a až trojnásobné množstvo drahých ligotavých šperkov. Veď len snubný prsteň pre víťazku Veroniku stál viac ako šesťdesiattisíc korún. No aj napriek tomu, že Markíza minula na projekt o vyše päť miliónov viac, ako pôvodne plánovala, môže byť spokojná. Rekordný počet divákov pri televíznych obrazovkách jej od prvej chvíle zabezpečil miesto na špici sledovanosti.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu