Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Vyradená Daniela Vaľková tvrdí, že milionár jej nedal šancu

Daniela považuje za nespravodlivé, že ju Jan nepozval na rande vo dvojici. Zobraziť galériu (4)
Daniela považuje za nespravodlivé, že ju Jan nepozval na rande vo dvojici.

BRATISLAVA - „Tak toto má ďaleko od férovej hry!“ myslí si odvrhnutá nevesta Daniela Vaľková (23), ktorá dostala vo včerajšej epizóde Nevesty pre milionára od Jana Novotného (28) košom. „Nemali sme šancu spoznať sa bližšie, veď ma nikdy nepozval na rande vo dvojici,“ hnevá okatú Danielu. A je to naozaj tak! Jan v poslednom čase vyraďoval dievčatá až po tom, čo s nimi strávil nejaký čas osamote, len v prítomnosti kamier. Sympatickú Veľkošarišanku z toho však vynechal...

„Toto vôbec nie je spravodlivé. Počas celej šou som nemala šancu spoznať sa s Janom bližšie. Vždy pri nás boli aj ostatné dievčatá a na rande vo dvojici ma nepozval,“ rozhorčuje sa fotomodelka Daniela. Podľa nej je smutné a nespravodlivé to, že Jan ju zo šou vyradil bez toho, aby jej vôbec dal možnosť byť s ním osamote. „Chcela by som vedieť dôvod, prečo ma vyhodil. Keď som sa s ním lúčila, mala som pocit, že to, že ma neobdaroval ružou, mu celkom jedno nie je. Ale možno sa mýlim,“ premieta si v hlave priebeh poslednej ceremónie ruží Daniela. „Ružičku Danka nedostala preto, lebo som mal pocit, že už o mňa nemá záujem, že ma jednoducho nechce,“ tvrdil po skončení včerajšej Nevesty pre milionára atraktívny Jan.

„A to na to ako prišiel, že ho nechcem? Keď si to myslel, prečo sa ma nespýtal, či je to naozaj tak?“ kladie si teraz už zbytočné otázky exnevesta Vaľková. Najviac zo všetkého ju trápi, že Zuzana Fekiačová (22), ktorá má za sebou pošpinenú pornominulosť, dostávala niekoľko týždňov šance, aby sa Janovi priznala, čo urobila, a „mňa vyhodí z hry len preto, že mal pocit, že už nechcem o neho bojovať?“ nechápavo krúti hlavou kráska z Veľkého Šariša.

Aj keď šou Nevesta pre milionára nebrala príliš vážne, takýto koniec nečakala. „Som veľmi sklamaná! Aj z Jana, ale aj z celej tejto šou. Nie je tam všetko s kostolným poriadkom, ale k tomu sa vyjadrím neskôr,“ tajomne uzatvára Daniela.

Finalistky show Nevesta pre milionára >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu