Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slota: Smer zradil občanov, Fico vyzliekol pronárodné tričko

Ján Slota
Ján Slota

BRATISLAVA - Strana Smer-SD sa dnes pridala k tým stranám, ktorých jediným spoločným menovateľom je zrada vlastných občanov a prisluhovanie európskym politickým formáciám.

Predseda SNS Ján Slota tak reaguje na dnešnú tlačovú besedu Roberta Fica, ktorý oznámil, že po dohode medzi lídrami SDKÚ-DS, KDH, strany Most-Híd a Smer-SD vláda vo štvrtok doručí do Národnej rady SR návrh ústavného zákona o konaní predčasných parlamentných volieb 10. marca.

"Hoci SNS víta predčasné voľby a odchod neschopnej vlády, ktorá každý týždeň traumatizovala verejnosť hrozbou svojho rozpadu, no smerácku podporu eurovalu za predčasné voľby to u občanov neospravedlňuje," tvrdí šéf národniarov v stanovisku, ktoré poskytol.

Podľa Slotu najprekvapujúcejšie pre bežného človeka v týchto dňoch je zistenie, že Smer, ktorý sa ľuďom až násilne vnucoval ako údajne pronárodná strana, "odkryl karty, sadol si za stôl s pohrobkami veľkého Maďarska - stranou Híd, a len nás všetkých utvrdil v tom, že ich pronárodné tričko bolo len bezcenným divadelným kostýmom".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu