Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávikova aféra s „milenkou“: Odignoroval kvôli nej talentovú párty!

Slávik odignoroval oficiálnu afterpárty. Zobraziť galériu (2)
Slávik odignoroval oficiálnu afterpárty.

BRATISLAVA – Neprišiel! Porotca Jaroslav Slávik (36) sa v nedeľu v noci nezúčastnil oficiálnej afterpárty po veľkolepom finále jojkárskej šou Česko Slovensko má talent. Medzi hosťami sa pošuškávalo, že sa chcel vyhnúť zvedavým otázkam, ktoré sa týkajú jeho mileneckej aféry. O tom, že má ženatý kat bokovku, informovali české médiá minulý týždeň.

Jaroslav Slávik chýbal na oficiálnom večierku, ktorý sa konal v nedeľu po ukončení súťaže. Jeho kolegovia z poroty Lucie Bílá i Martin Dejdar pritom na párty bez problémov prišli. Dokonca aj exkluzívny hosť večera Karel Gott. Ani jeden zo spomínaných si nenechal ujsť dobré jedlo a víno. Počas slávnostnej recepcie bez problémov odpovedali na otázky novinárov.

Galéria: Fotogaléria z afterpárty Česko Slovensko má Talent

To sa však nedá povedať o spomínanom katovi, ktorý nedorazil i napriek tomu, že sa afterpárty konala v budove Incheby - rovnako ako prenos. Rozhodne to teda nemal ďaleko. Medzi prítomnými hosťami sa pošepkávalo, že dôvodom bolo minulotýždňové prevalenie aféry s údajnou milenkou Zlaticou. „Nechcelo sa mu prísť na párty. Jednoducho oznámil, že sa jej nezúčastní. Vraj kvôli novinárom,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja zo zákulisia šou. Slávik zrejme nemal chuť odpovedať na otázky týkajúce sa jeho súkromia.  

O vzťahu so ženou, ktorá sa po jeho boku objavila nedávno v spoločnosti a údajne sa živila ako pornoherečka, sa porotca vyjadruje stroho. Vraj je to len kamarátka, s ktorou sa poznajú už dlho. Informácie o tom, že majú spolu pletky, označil za fámy. 

Keď sme sa snažili so Slávikom skontaktovať a zistiť, prečo na spomínaný žúr neprišiel, nedvíhal telefón. Neodpovedal ani na sms správu. Zaujímavé však je, že hoci oficiálnu párty odignoroval, na súkromný žúr s radosťou prišiel. Privátny večierok sa konal v centre hlavného mesta a novinári naň nemali prístup.

Čítajte tiež: 

Aké je tajomstvo krásy Lucie Bílej? Kliknite SEM!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu