Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Slávik urazil Bílú: Lucie ho potrestala v zákulisí!

Lucie Bílá a Jaro Slávik majú za sebou prvý konflikt v šou Česko Slovensko má talent 2. Zobraziť galériu (8)
Lucie Bílá a Jaro Slávik majú za sebou prvý konflikt v šou Česko Slovensko má talent 2. (Zdroj: TG)

BRATISLAVA – Druhá séria šou Česko Slovensko má talent sa ešte poriadne nezačala a už je na svete prvý konflikt. Ako sa nám podarilo zistiť, do vlasov si skočili Lucie Bílá (45) a Jaro Slávik (37). Českú speváčku dožralo producentovo vyjadrenie na jej adresu. Tá ho za trest v zákulisí ignorovala.

Incident sa odohral počas jedného z úvodných dní nakrúcania. „Jaro Slávik o Lucii pred zaplneným publikom povedal,  že úmyselne nehodnotí speváčky pozitívne, pretože sa bojí konkurencie. To ju poriadne naštvalo. V zákulisí sa s ním nerozprávala, ignorovala ho,“ prezradil nám zdroj. V súvislosti s konfliktom sme sa tiež dozvedeli, že situáciu musel zachraňovať televízny štáb. Ten vraj dvojici dohovoril a udobril ich. 

 
V túto chvíľu nie je jasné, či sa dostane Slávikov štipľavý komentár aj do samotného vysielania, alebo to Jojka s Primou ututlajú. Keď sme sa kvôli konfliktu spojili s producentom, vzniknutý problém vysvetlil nasledovne: „V tej chvíli som to myslel tak, že sa Lucia do daného momentu nevyjadrila na adresu žiadnej speváčky pozitívne. Než som stihol dopovedať kontext, tak z toho bol oheň na streche. Nemyslel som to ako útok voči nej.“
 
Na našu otázku, akú dohru mal incident v zákulisí, reagoval s humorom. „Potom ma zabila a išla sedieť,“ povedal s odstupom času Slávik, ktorý sa už zjavne pozerá na celú vec s nadhľadom. Rovnako tak aj Lucie Bílá. „Našou úlohou je pomáhať súťažiacim. A to niekedy aj tak, že sa naoko pustíme do seba. Je to hra, ktorá pomáha vytvárať atmosféru. Slúži pre dobro veci. Keby to myslel Jaro vážne, už by tu nebol. Uškrtila by som ho :-),“ napísala nám do esemesky speváčka.
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu