Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Porotca Slávik prestrelil: Jaro, tie urážky sú už príliš!

Jaro Slávik si rypol do výzoru súťažiacich. Zobraziť galériu (5)
Jaro Slávik si rypol do výzoru súťažiacich.

BRATISLAVA - V ráži! Už od prvej časti šou Česko Slovensko má talent 2 je jasné, že Jaro Slávik (37) nádejných umelcov na kastingoch nešetril. Jeho nekompromisné hodnotenia znamenali stop pre veľa netalentovaných účinkujúcich. Porotca však zašiel v mnohých prípadoch za hranicu únosnosti. Neľútostne posudzoval aj vzhľad súťažiacich.

Mali smolu! Postavili sa pred kamery, predviedli, čo vedia a zlízli si urážky. Televízia Joj v nedeľu odvysielala prvý zostrih z kastingov svojej talentovej šou. Ani tento rok v nej nechýba Jaro Slávik v úlohe porotcu. A vyzerá to tak, že opäť nezostane nič dlžný svojej povesti kata. Už v úvodnej časti sa totiž nekompromisne pustil do súťažiacich. 

Na vlastnej koži pocítila trpkosť jeho tvrdých výrokov Martina Labancová, ktorá sa svojou interpretáciou piesne New York od Alicie Keys ani náhodou nepriblížila k originálu. „Som sa ráno mal rituálne zarezať ako voodoo kohút namiesto toho, aby som si toto vypočul,” strelil po nej Slávik jedno zo svojich originálnych hodnotení.

Horšie však je, že porotca sa nevyjadruje len k talentu vystupujúcich. Dovolil si totiž kritizovať aj to, ako vyzerajú. Marcel Szoták síce zaspieval perfektne, ale hudobný producent si do neho aj tak rypol. „Marcel, vy ste veľmi akustický, no vizuálny nie ste ani náhodou. Vás sa dobre počúva, na vás sa nedá pozerať, samozrejme,” vypočul si interpret piesne od kapely Smokie.

Tú najväčšiu urážku ale schytala tridsaťosemročná Ingrid Gruner. „Nabudúce, keď sa bude vyhlasovať súťaž Česko Slovensko hľadá nepeknú barovú speváčku, prihláste sa,” netaktne urazil ženu Slávik. Podnikateľkino vystúpenie pritom spevácky nebolo dobré a porotca sa pokojne mohol držať svojej úlohy a hodnotiť iba talent, v tomto prípade jeho nedostatok.

Topky.sk zisťovali, ako jeho výroky na vzhľad účinkujúcich vníma televízia. „Pre úspech v šoubiznise sú dôležité rôzne faktory a myslíme si, že Jaro Slávik ako renomovaný producent dokáže odhadnúť mieru, ktorou jednotlivých súťažiacich hodnotí,” povedal nám hovorca Jojky Jozef Gogola. Čo si myslíte vy?

Na čo má talent moderátor Jakub Prachař?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu