Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Porota z Talentu zúri: Dožrali ich vulgárne nadávky!

Vystúpenie Mirka Stuchlíka porotu dožralo. Zobraziť galériu (4)
Vystúpenie Mirka Stuchlíka porotu dožralo.

BRNO – Zhnusení! Porota súťaže Česko Slovensko má talent nezažila počas jednotlivých kastingov do druhej série šou len príjemné chvíle. O hlavnú výhru v podobe 100 000 eur sa snažili zabojovať aj rôzni exoti. Jedným z nich bol aj Mirek Stuchlík (20), ktorého „výkon“ trojicu odborníkov poriadne napálil!

Začalo sa to nevinne! Na kasting do brnianskeho divadla zavítal aj mladík, ktorý vyzeral na prvý pohľad celkom neškodne. Od Lucie Bílej (45), Martina Dejdara (46) a Jara Slávika (37) si hneď v úvode vypýtal autogramy. Ako sa však neskôr ukázalo, mal to dobre premyslené. Keby si ich totiž vypýtal až po prvej vete svojho vystúpenia, určite by ich nedostal.

„Mám talent na debilizmus,“ hrdo prehlásil Mirek, keď začínal svoje číslo. Vzápätí na to začal spievať. Žiaľ, o talente sa v jeho prípade nedalo hovoriť. Nezamestnaný mladík si totiž vytvoril na notoricky známe skladby vlastné texty, ktoré boli plné nadávok a vulgarizmov.

„Po odspievaní si ho porota zavolala k sebe a vypýtala si autogramy späť. Lucie povedala, že už vyše 20 rokov dáva ku každému svojmu podpisu srdiečko, to jeho však preškrtla. Jaro Slávik bol taký vytočený, že svoj autogram roztrhal,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia šou.

Ako sme sa tiež dozvedeli, Stuchlíkove vystúpenie pobúrilo aj divákov. Tí mu to dali patrične najavo – všetci sa k nemu otočili chrbtom. Ak chcete vedieť, ako na to Mirek zareagoval, nenechajte si ujsť šou Česko Slovensko má talent. Tá štartuje už  túto nedeľu o 20:15 na obrazovkách televízií Joj a Prima.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu