Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Pyco a Prachař majú konkurenciu: Toto sú noví moderátori Talentu!

Laco Kováč a Monika Zázrivcová posilnia tím česko-slovenskej šou. Zobraziť galériu (5)
Laco Kováč a Monika Zázrivcová posilnia tím česko-slovenskej šou.

BRATISLAVA - Už nebudú sami! Druhý ročník súťaže Česko Slovensko má talent opäť odmoderujú Martin Pyco Rausch (33) a Jakub Prachař (27). Ako sme však zistili, konkurovať im bude ďalšia dvojica, ktorá dostala na starosť špeciálne vydania. Zaujímavé však je, že ide o čisto slovenský pár. A tentoraz aj so ženským elementom!

Nové tváre! Hoci so šou Česko Slovensko má talent sú nerozlučne späté mená Martin Pyco Rausch a Jakub Prachař, Jojka v druhom ročníku prichádza s novinkou. Popularitu si budú môcť pre seba uchmatnúť aj Monika Zázrivcová a Laco Kováč.

Tí budú na Joj Plus uvádzať sprievodnú reláciu Česko Slovensko má talent Plus, ktorá pôjde po hlavnom programe na druhom kanáli Jojky. Spýtali sme sa Pyca, či nové prírastky vníma ako konkurenciu. „To ani nie. Moniku poznám zo SuperStar a pamätám si, ako hovorila, že by chcela byť moderátorkou,” prezradil nám Bratislavčan.

Na druhej strane však uznáva, že nový pár môže divákov príjemne prekvapiť a získať si fanúšikov. „Sú takí iní, než zabehnuté dvojice. Už sme spolu nakrúcali a bolo to zábavné. Mne sa páčia,” zložil „konkurentom” kompliment.

Kto sú nové tváre Talentu?

Monika Zázrivcová účinkovala v prvej sérii šou Slovensko hľadá SuperStar. Do finálových kôl sa však neprebojovala. Momentálne pôsobí ako redaktorka dopravných správ na jednom komerčnom rádiu.

Laco Kováč je členom formácie Get Explode, ktorá šokovala v slovenskej Eurovízii. Jeho kolegom je Marián Čurko, známy pianista z Partičky. Laco si myslí, že pre kameru sa doslova narodil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu