Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Gigantické prsia v Talente: Zvedavý Dejdar si ich poťažkal!

Busty Heart skúšala šťastie v šou Česko Slovensko má talent. Jej prsia si chytil aj porotca Martin Dejdar. Zobraziť galériu (4)
Busty Heart skúšala šťastie v šou Česko Slovensko má talent. Jej prsia si chytil aj porotca Martin Dejdar.

BRNO – Toto sa tak často nevidí! Na kastingy do druhého ročníka jojkárskej šou Česko Slovensko má talent prišli rôzni súťažiaci. Šťastie skúšala aj Američanka Susan Sykes (50), známa aj ako Busty Heart, ktorej obrovské prsia sa jednoducho nedajú prehliadnuť. Porotca Martin Dejdar (46) neodolal a omakal ich!

Vyrazila im dych! Pred odbornú porotu šou Česko Slovensko má talent sa postavila aj žena, ktorá svojím obrovským poprsím dokáže demolovať všetko, čo jej príde do cesty. Bez rozpakov a za krátky čas napríklad zlomí bejzbalovú pálku. Susan Sykes však v talentových súťažiach nie je žiadnym nováčikom.

Táto rodáčka z Ameriky už zaujala ľudí po celom svete. Diváci ju mohli v roku 2008 vidieť v americkej verzii tejto súťaže, kde do semifinálových kôl nepostúpila. Oveľa väčší úspech zaznamenala pred rokom v Nemecku, keď sa dostala do užšieho výberu. Najnovšie skúšala obdarená pani šťastie aj na Slovensku.

„Susan tvrdila, že jej prsia sú pravé. Dokonca sa porote ponúkla, že ak chcú, môžu si ich poťažkať,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia. Svoje prednosti si navyše „vyložila“ na ich porotcovský stolík. „Jaro Slávik to hneď odmietol. Martin Dejdar chvíľku hľadal odvahu, ale napokon sa na to dal nahovoriť,“ dodal náš zdroj. Čo na ženin „talent“ hovoríte vy?

VIDEO: Susan Sykes ukázala, čo jej obrovské prsia dokážu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu