Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vyziablina Petra Marko: Aha, ako jej trčia rebrá!

Petra Marko vo finále Let´s Dance prekvapila trčiacimi rebrami. Zobraziť galériu (7)
Petra Marko vo finále Let´s Dance prekvapila trčiacimi rebrami.

BRATISLAVA - Stráca tukové zásoby! Petra Marko (28) sa v piatok večer opäť na chvíľu predviedla v Let´s Dance. Pozorní diváci si určite všimli, že jej postava pôsobila akosi štíhlejšie. A to najmä "vďaka" trčiacim rebrám. Podarilo sa nám zistiť, že podnikateľka nebola spokojná so svojou postavou. Začala preto makať v posilňovni.

V piatkovom finále tanečnej súťaže sa opäť dostali na parket aj vypadnuté páry. A tak, ako počas svojho súťaženia, aj teraz Petra Marko pútala na seba pozornosť. Mohli za to trčiace rebrá, ktoré sa jej črtali pod hrudníkom.

Zisťovali sme, či počas Let´s Dance výrazne schudla. „Spoločenský tanec je najlepší na postavu, teraz som ho vymenila za fitko. Váhu mám stále rovnakú, akurát sadielko nahradili svaly,” tvrdí Marko s tým, že od ideálnych mier modeliek má poriadne ďaleko. „Vážim tak 59 - 61 kíl. Manekýnky majú pri mojej výške 177 centimetrov zhruba 50 kíl,” dodala.

Ako sme zistili, najviac je na svojom tele nespokojná so zadkom. „Vy ste nevideli v zlom svetle moju ritku. Taká neónka v kabínke a hneď mám pokazenú náladu,” priznala sa nám k svojim nedostatkom. Čo si myslíte vy? Má Petra odôvodnené komplexy zo svojej postavy? Zahlasujte v ankete pod článkom.

Napriek tomu, že je Petra štíhla, maká v posilňovni.
Zobraziť galériu (7)
Napriek tomu, že je Petra štíhla, maká v posilňovni.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu