Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kolaps Petry Marko po prenose: Emocionálny skrat!

Petra Marko sa rozplakala po prenose pred manželom. Zobraziť galériu (10)
Petra Marko sa rozplakala po prenose pred manželom.

BRATISLAVA – Nezvládla to! Podnikateľka Petra Marko (28) sa pred kamerami snažila brať piatkové vypadnutie z Let´s Dance s úsmevom. Diváci ju nevideli vyroniť slzu. Po tom, čo skončilo živé vysielanie, však nechala voľný priebeh emóciám. Spustila plač v náručí manžela.

Vypadnutie ju mrzelo viac ako tvrdila! Jedna z najmedializovanejších účastníčok tohtoročnej tanečnej šou musela v piatok večer opustiť Let´s Dance. Nielenže dostala najmenej bodov od poroty, nepodržali ju už ani hlasujúci diváci.

Galéria: Fotoreportáž z 9. kola Let´s Dance.

Hoci sa snažila brať svoj odchod pred kamerami statočne, smútok z vypadnutia bol na jej tvári viditeľný. Fakt, že plánovala ambiciózna brunetka v šou zvíťaziť, vedel snáď každý. „Samozrejme, že som chcela vyhrať. S vypadnutím sa ťažko zmieruje. No aj toto je úspech - dostať sa do 9. kola. Nejaká podnikateľka, ktorú nikto nepoznal,“ povedala nám Petra tesne po vypadnutí. 

Za parketom bude brunetke smutno. Dôkazom môžu byť aj slzy smútku, ktorým dala voľný priebeh až v náručí manžela. Rozplakala sa po jeho povzbudivých slovách. „Ako prvé mi vravel: "Prosím ťa, len nerev. To bude strašne trápne". A hneď, ako to dopovedal, som spustila plač a povedala: "Vidíš, už revem",“ priznala nešťastná Marko. Malou náplasťou na vypadnutie bol aspoň darček od jej polovičky v podobe obrovského črepníku s kvetmi. 

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Petrou Marko o vypadnutí z Let´s Dance.

Marko_2

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu