Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Komplexy Petry Marko: Zachraňuje to plastikami!

Petra Marko si nechala spraviť nos. Zobraziť galériu (4)
Petra Marko si nechala spraviť nos.

BRATISLAVA – Nespokojná so svojou vizážou! Hoci pôsobí Petra Marko (28) na verejnosti sebavedomo a ambiciózne, aj ona má slabé miesta. Podnikateľka topkám prezradila, že bola v minulosti ochotná podstúpiť plastickú operáciu kvôli komplexom z vlastného tela.

Galéria: Fotoreportáž z 9. kola Let´s Dance.

Počas piatkového prenosu Let´s Dance povedal v jednej z dokrútok tanečník Jozef Herák, že má jeho partnerka Petra Marko silikónové prsia. Hostia prítomní v sále bratislavskej Incheby si medzi sebou okamžite začali šuškať, či je to naozaj pravda. Podnikateľkine vnady totiž nevyzerajú tak, že by ich vylepšovali plastickí chirurgovia. Preto sme si u samotnej brunetky preverili, ako to naozaj je. 

„On to povedal iba zo žartu. Ja mám maličké guľaté prsíčka, ktoré dobre držia. Preto som zatiaľ nerozmýšľala nad žiadnymi silikónmi,“ povedala otvorene Marko. A s úprimnosťou pokračovala ďalej. Prezradila totiž, že istú časť jej tela predsa len vylepšili plastickí chirurgovia.

 „Mám spravený noštek. Keď som bola malá, bol hrozne veľký. Veľmi som sa kvôli tomu trápila. Takmer celé detstvo som z toho mala strašnú traumu. V škole ma volali Raťafák Plachta. Preto som si ho dala hneď v osemnástke spraviť. Viem, že je škaredý... No určite je lepší ako ten predtým,“ smutne konštatovala Petra.

So zvyškom svojho tela je však podnikateľka v zásade celkom spokojná. Vraj ju iné komplexy netrápia. „Zatiaľ nie, aj keď riťka by mohla byt trochu menšia k môjmu pásu. Inak som spokojná, nebudem sa rúhať,“ uzavrela.

Sledujte TOPKY TV: Marko prehovorila o svojich komplexoch!

Petra Marko

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu