Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hospodárovej sexi šport: Vykúkali jej bradavky v priamom prenose!

Jana Hospodárová dráždila televíznych divákov šatami, pod ktoré si nevzala podprsenku. Zobraziť galériu (6)
Jana Hospodárová dráždila televíznych divákov šatami, pod ktoré si nevzala podprsenku. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Športové noviny, pri ktorých sa dievčatá v Záhorskej Bystrici vyzliekali, sa pred niekoľkými mesiacmi nadobro vytratili z televíznych obrazoviek. No prívlastok sexi by pokojne mohlo dostať aj nedeľňajšie spravodajstvo Markízy, ktoré sa nieslo pod taktovkou Jany Hospodárovej (37). Blondínka si zrejme zabudla obliecť podprsenku, čo malo za následok, že mužskí diváci sa viac sústredili na jej prednosti než na hlásenie noviniek zo sveta športu.

Je vo všeobecnosti známe, že Športové noviny sú skôr mužskou než ženskou diváckou záležitosťou. Možno aj preto sa televízia Markíza rozhodla v januári 2012 obsadiť na post moderátorky Janu Hospodárovú, aby chlapský tím v zložení Peter Varinský a Peter Čambor trochu oživila. S odstupom času je vidno, že blondínka môže okrem hlásenia noviniek ponúknuť divákom aj čosi viac než len informácie. 

Počas nedeľňajšieho priameho prenosu to bol pohľad na jej prednosti. Ako si mali možnosť diváci všimnúť, Hospodárová si pod šaty zelenej farby nevzala podprsenku. Absencia spodnej bielizne spôsobila, že vysielanie okorenila možno viac ako chcela. Spod outfitu sa jej totiž výrazne črtali vztýčené bradavky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu