Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Čierna ovca Petra Marko: Všetci ňou opovrhujú!

Pri pohľade do zákulisia je vidno, že Petra Marko sa s ostatnými súťažiacimi príliš nebaví. Zobraziť galériu (9)
Pri pohľade do zákulisia je vidno, že Petra Marko sa s ostatnými súťažiacimi príliš nebaví.

BRATISLAVA – Nezapadla! Hoci sa podnikateľke Petre Marko (28) podarilo v Let´s Dance dostať už do piateho kola, v tanečnej šou to nemá vôbec jednoduché. Podľa našich informácií ňou niektorí z prominentov opovrhujú. Jej účasť v súťaži spochybňujú tvrdením, že ona medzi nich proste nepatrí!

Odstavená?! Už pri štarte markizáckej šou Let´s Dance sa špekulovalo o tom, že podnikateľka Petra Marko má v porovnaní s ostatnými súťažiacimi navrch. Dôvodom sú zručnosti, ktoré si osvojila vďaka pôsobeniu v tanečnom priemysle. Na veľkú výhodu voči ostatným súťažiacim navyše celkom rada poukazuje aj štvorica porotcov.

Galéria: Fotoreportáž zo štvrtého kola Let´s Dance.

Zrejme aj táto skutočnosť sa podpísala na tom, že Petra so svojimi súpermi nemá dobré vzťahy. Zo zákulisia šou sme sa totiž dozvedeli, že tancujúce celebrity si s podnikateľkou príliš nerozumejú. „Nie je to pravda. Všetci sme úplne v pohode," popierala nám spomínané tvrdenia brunetka.

Mimo parketu je však vidno, že vzťahy medzi ostatnými súťažiacimi sú oveľa vrúcnejšie. Niektorí z nich sa stretávajú aj na tréningoch, dokonca i v súkromí. Počas priameho prenosu trávi Marko čas prevažne v spoločnosti tanečného partnera Jozefa Heráka, občas sa jej niekto zo slušnosti prihovorí. 

Súťažiaci majú údajne výhrady voči tomu, že Marko medzi nich proste nepatrí. Ako podnikateľka nie je rovnako známa ako oni a akosi medzi hercov, spevákov a moderátorov nezapadá. „Takmer v každom ročníku tu bol niekto taký. Napríklad Fedor Flašík, Honzík Novotný. Robila som už aj veľa televíznych projektov. Veď je to pekné, keď je žena podnikateľka, nie?!“ hľadala správne slová Petra.

Neuvedomila si ale, že televízni diváci poznali spomínaných pánov ešte pred tým, než sa objavili v Let´s Dance. Jej tvár a meno však bežní ľudia, ktorí sa pohybujú mimo tanečnej sféry, vôbec neregistrovali. Navyše to vyzerá tak, že Petra si svojou prehnanou chuťou na úspech hneď od začiatku zarúbala cestu k sympatiám divákov a kolegov.

V súvislosti s touto témou sme oslovili aj Daru Rolins, pre ktorú Marko očividne nie je jej "šialkom kávy".  „Myslím si, že Petra je výborný typ do akejkoľvek súťaže, veď sa píše len o nej,“ zasmiala sa na adresu toho blondínka. „Fakt sa k nej už nechcem vyjadrovať. Nemám s ňou problém, akurát ma všeobecne dráždi predimenzované sebavedomie,“ naznačila porotkyňa to, čo podnikateľku zrejme odčleňuje od ostatných súťažiacich. Tí totiž väčšinou pôsobia milo a jednoducho ľudsky.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s podnikateľkou Petrou Marko.

Petra Marko

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu