Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Horján už zarezáva: S týmto mužom zatancuje v Let´s Dance!

Viktor Horján a jeho tanečný partner Marek Vrána pri odchode z tréningu. Zobraziť galériu (6)
Viktor Horján a jeho tanečný partner Marek Vrána pri odchode z tréningu.

BRATISLAVA – Zapotili sa! Herec Viktor Horján (36) sa už naplno venuje prípravám na štart markizáckej šou Let´s Dance 5. Spoločne s jeho tanečným partnerom Marekom Vránom majú za sebou už niekoľko tréningov. Vyzerá to tak, že sa pri tanci poriadne nadrú!

Televízia Markíza spustí piaty ročník tanečnej šou Let´s Dance už začiatkom septembra. Nie je žiadnym tajomstvom, že v nej bude účinkovať aj čisto mužská dvojica – herec Viktor Horján a tanečník Marek Vrána. Zistili sme, že na súťaž sa už zodpovedne chystajú!

Horjána  a jeho tanečného partnera sme v pondelok popoludní zastihli pri ceste na tréning. Spoločne zavítali do tanečnej školy Petra Modrovského. Po viac ako dvojhodinovom nácviku z nej odchádzali značne unavení. Okrem tanca ich totiž zrejme zmorilo aj horúce počasie. Kým si však Marek kryl hlavu šiltovkou, Viktor vyzeral dobito a mal strapaté vlasy.

Zdá sa, že mužský pár bude mať s vytvorením vhodnej choreografie pomerne veľa práce. Navyše, Vrána dosahoval tanečné úspechy už dosť dávno. Pred siedmimi rokmi. A to môže spôsobiť, že vyšiel z cviku. Spoločne so svojou tanečnou partnerkou totiž naposledy vystupovali v roku 2004 ako reprezentanti v Spojených štátoch amerických.

Od herca sme chceli zistiť, ako si s tanečníkom rozumejú. Odbil nás však tým, že sa k ničomu zatiaľ nechce vyjadrovať. Nezostáva nám tak nič iné, než si počkať na ich prvé spoločné vystúpenie. Potom sa uvidí, či toto netradičné spojenie televíznych divákov zaujme.  

Kompletnú zostavu tancujúcich celebrít nájdete TU.

Sledujte Topky TV: Viktor Horján a jeho tanečný partner Marek Vrána už zarezávajú v tanečnej škole.

Skuska_2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu