Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Podnikateľku uniesol aj so synom

Z Detvianskej ulice ulice sa lúpežník nechal odviezť na odľahlé miesto.
Z Detvianskej ulice ulice sa lúpežník nechal odviezť na odľahlé miesto.

BRATISLAVA - Ani vo svojom aute už nie ste v bezpečí! Lúpežník prepadol podnikateľku priamo v jej vozidle a pritom nebral ohľad ani na dieťa! Uniesol ju aj so synom. Šokovaná žena zo strachu o dieťa a seba vybrala z bankomatu 10-tisíc Sk a dala ich lúpežníkovi. Prišla aj o kabelku, mobil a doklady!

Čo sa v Rači pred pár dňami stalo, vyráža dych. Do luxusného BMW, v ktorom sedela za volantom podnikateľka (33) a jej syn (10), vtrhol na Kadnárovej ulici neznámy muž. Sadol si na zadné sedadlo vedľa chlapca a žene prikázal, aby išla k najbližšiemu bankomatu a tam vybrala peniaze. V kabelke mala iba 1 500 korún, čo sa lúpežníkovi málilo.

Vyľakaná vodička, ktorej sa páchateľ vyhrážal zabitím, keď ho neposlúchne, neodporovala. Zamierila k najbližšiemu bankomatu na Detvianskej ulici. Počas vyberania peňazí bol chlapec v aute iba s lúpežníkom. Ten po jej príchode zhrabol peniaze a nechal sa vystrašenou vodičkou odviezť niekoľko ďalších ulíc. Na odľahlom mieste jej prikázal, aby zastavila a ušiel. „Som z toho šokovaná,“ povedala podnikateľka, ktorá býva s rodinou neďaleko Bratislavy. Po neznámom lúpežníkovi pátra polícia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu