Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Petržalského dílera zastavili až výstrely policajtov

Díler mal pri sebe striekačku a skladačku Zobraziť galériu (4)
Díler mal pri sebe striekačku a skladačku

BRATISLAVA – Až po tridsiatke sa istý Bratislavčan dal na dílovanie drog, podľa polície sa od júna tohto roku „zaoberal predajom psychotropných látok“. V pondelok večer muža (31) zadržali na Námestí Hraničiarov v bratislavskej Petržalke.

„Muž práve vychádzal z vchodu obytného domu, uvidel policajtov a začal bežať smerom k Chorvátskemu ramenu. Ani opakovanú výzvu policajtov, aby zastal neuposlúchol, preto policajti v zmysle zákona použili služobnú zbraň a vypáli dva varovné výstrely do vzduchu,“ uviedla polícia.

Muža zadržali a predviedli na policajné oddelenie, v čase zadržania mal pri sebe striekačku s obsahom bielej kryštalickej látky a papierovú skladačku s neznámou látkou. Tie policajti poslali na expertízu. V zatavenej striekačke bolo minimálne 60 jednorazových dávok metamfetamínu, v skladačke ďalšie dávky tej istej látky.

Vyšetrovateľ už muža obvinil z „nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držby a obchodovania s nimi“ a spracoval návrh na vzatie do väzby. Dílerovi hrozí väzenie na štyri až desať rokov. Informovala o tom Petra Hrášková z bratislavského policajného riaditeľstva.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu