Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Dílera v Jablonici zastavila až policajná streľba

V dome našli použité zatavené striekačky Zobraziť galériu (6)
V dome našli použité zatavené striekačky

BRATISLAVA/SENICA - Až policajné výstrely zastavili posádku auta, v ktorom sa našli drogy. Ďalšie drogy našli policajti pri následnej domovej prehliadke, v rukách policajtov skončil drogový díler. Kontrola talianskeho BMW nebola náhodná.

Príslušníci pohotovostného policajného útvaru chceli auto zastaviť v obci Jablonica v Senickom okrese. Vodič však ich výzvy ignoroval a auto namieril priamo na policajta. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, policajti päťkrát vystrelili zo služobnej zbrane, štvorčlennú posádku následne zadržali donucovacími prostriedkami. Pri zákroku nebol nikto zranený.

V blízkosti auta zaistili striekačku s bielym práškom, expertíza preukázala, že išlo o metamfetamín. Z tohto množstva by sa dalo vyrobiť 60 dávok. Nasledovala domová prehliadka v senickom byte, pri ktorej bolo nájdených asi 16 g marihuany a použité zatavené striekačky. Vyšetrovateľ v tejto súvislosti obvinil 30-ročného muža z Osuského z drogovej trestnej činnosti a spracoval návrh na jeho väzobné stíhanie. V prípade uznania viny hrozí obvinenému väzenie na štyri až desať rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu