Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Postrelený Tomáš (23): Dýchajú zaňho prístroje

O zraneného Tomáša S. sa v ružinovskej nemocnici stará jeho rovesníčka Iveta Kokindová.
O zraneného Tomáša S. sa v ružinovskej nemocnici stará jeho rovesníčka Iveta Kokindová.

BRATISLAVA - Zdravotný stav postreleného Tomáša S. (23) z Modry je naďalej vážny. Mladý muž s poraneným bruchom leží na ARO ružinovskej nemocnice, kde dýcha len vďaka pomoci prístrojov. Ak sa jeho stav v najbližších hodinách neskomplikuje, má nádej prežiť!

Mladíka zasiahol poľovník z guľovnice počas nočnej poľovačky na diviaky v revíri Stará cesta v Modre. Tomáš sa zrejme vracal domov a strelec si ho pomýlil so zvieraťom. "Po prevoze do ružinovskej nemocnice ho ihneď operovali a v súčasnosti je na ARO. Mládenec sa pokúša komunikovať s okolím. "Ak sa jeho stav nezhorší, bude u nás ešte aspoň 10 až 14 dní," povedal šéf ARO Akhtam Yaghi.

"Strelcom bol Róbert P. (34). V sobotu pred štvrtou hodinou ráno sa zrejme nepresvedčil, na aký cieľ mieri. Vyšetrovateľ už začal stíhanie pre ublíženie na zdraví. Zranenie zasiahnutého muža si však zrejme vyžiada trvalé následky," informovala policajná hovorkyňa Silvia Miháliková. Nešťastným strelcom, ktorý legálne vlastnil zbraň, je zať predsedu Poľovníckeho združenia vo Vinosadoch. Podľa poľovníckeho poriadku môže poľovník vystreliť na zver iba vtedy, ak ju bezpečne rozozná. "Nesmie strieľať tam, kde sa niečo hýbe a on nevie, čo to je," vraví Jozef Hlásnik z ministerstva pôdohospodárstva.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu