Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Hodokvas: 72 hodín zábavy

Na ploche 160-tisíc štvorcových metrov sa Zobraziť galériu (6)
Na ploche 160-tisíc štvorcových metrov sa "hodokvasilo" takmer nonstop.

PEZINOK - Tancujúce krásky, litre alkoholu, skandujúce davy pred pódiami a viac ako dvesto zranených. Jednoducho Hodokvas 2005. Počas troch dní sa na hudobnom festivale v Pezinku zabávalo okolo 18-tisíc návštevníkov. Na dvanástich pódiách sa spolu predstavilo viac ako tisíc účinkujúcich.

Na ploche 160-tisíc štvorcových metrov sa "hodokvasilo" takmer nonstop. "Všetko dopadlo podľa našich očakávaní," povedala Alena Mikovičová z organizačného tímu. Pohodovú atmosféru zabezpečilo približne tisíc účinkujúcich na 12 pódiách. Niektorí zabávajúci sa to prehnali s alkoholom a ustlali si priamo pod holým nebom. Záchranári poskytli pomoc takmer dvesto zraneným. Išlo prevažne o rezné rany, vytknuté a zlomené členky či prsty, ktoré ošetrili na mieste.

Deviatich ľudí museli previezť s ťažšími zraneniami do nemocnice. "Jeden nepozorný mladík sa potkol a spadol tak nešťastne, že si na šnúre istiacej stan natrhol bradavku," rozpráva o kurióznom zranení majiteľ súkromnej záchrannej služby Tomáš Mydlo. Podľa Marty Bujňákovej z Prezídia Policajného zboru sa festival zaobišiel bez policajného zásahu a nikto neporušil verejný poriadok.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu