Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Piešťanský hypermarket v noci zhorel do tla!

Horiaca budova piešťanského PT Univerzál Zobraziť galériu (4)
Horiaca budova piešťanského PT Univerzál

BRATISLAVA/PIEŠŤANY - Do výšky až 20 metrov siahali plamene v horiacom polyfunkčnom komplexe PT Univerzál v Piešťanoch. Požiarnici oheň hasili celú noc, prácu im skomplikoval nedostatok vody. Škody sa počítajú v miliónoch! Informovali o tom na stránke piestanskydennik.sk.

"Strecha bola drevená," vyjadril sa majiteľ komplexu Pavol Táborský. Plamene preto do piatich minút zachvátili celý areál a siahali do výšky až 20 metrov. Okrem predajných priestorov sa v ňom nachádzalo aj 8 bytov. Ľudia boli včas evakuovaní, takže sa nikomu nič nestalo.

Privolaná sanitka musela riešiť jeden prípad kolapsu, ktorý dostal obyvateľ jedného z bytov. Na miesto dorazilo niekoľko hasičských áut. Hasiči mali miestami problém s vodou, niektoré z hydrantov na sídlisku nefungovali. Zišlo sa tu aj veľké množstvo ľudí, ktorí pozorovali vzniknutú situáciu.

Strecha sa pod náporom ohňa prevalila a oheň zničil celú budovu. Približne o trištvrte na dve ráno sa hasičom podarilo vniknúť dnu a začali hasiť oheň aj z vnútra. V najbližších dňoch sa zistia príčiny požiaru a rozhodne sa o osude tejto stavby, napísal piestanskydennik.sk.

 




Požiar v hypermarketu v Piešťanoch 2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu