Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Banáš: Na dom mi požičala Adela!

Poslanec Banáš rekonštruoval príbytok a chýbalo mu 200 000 Sk.
Poslanec Banáš rekonštruoval príbytok a chýbalo mu 200 000 Sk.

BRATISLAVA - Poslanec Jozef Banáš (SDKÚ) sa okrem očisťovania svojho mena, ktoré sa objavilo medzi agentmi ŠtB, pustil aj do zatepľovania a skrášľovania svojho príbytku. Celý tento špás ho stál približne 900-tisíc korún. 200-tisíc mu pritom poskytla jeho dcéra a populárna moderátorka Adela.

"Keďže žijem len z poslaneckého platu a manželka z príjmu z jej malej čajovne, nemohol som si to dovoliť zaplatiť sám," potvrdil Banáš informácie o pôžičke od svojej dcéry.

Poslanec žije v dome vo vychytenej časti Bratislavy spolu s manželkou, slávnou dcérou a s manželkinými rodičmi. Adela sa tak podľa neho zachovala veľkoryso voči celej trojgeneračnej rodine, veď 200-tisíc určite nie je málo ani pre televíznu hviezdu. Podľa Banášovcov to síce ako ešte stále obyvateľka domu mohla vyriešiť aj darom, no ani pôžička nie je zlým riešením.

Banáš si výsledok však pochvaľuje a neľutuje, že sa do prerábky pustil. Podľa vlastných slov mu pri renovácii pomáhali kamaráti, no najväčšiu časť prác odviedla stavebná firma. Adelin priateľ Tomáš Bezdeda však ruku k dielu zatiaľ ešte nepriložil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu