Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Lipšic sa konečne ožení!

Daniel Lipšic Zobraziť galériu (2)
Daniel Lipšic

BRATISLAVA - Posledný starý mládenec z Dzurindovho kabinetu kádehák Daniel Lipšic (31) to má, zdá sa, zrátané. Už čoskoro by mal povedať ÁNO svojej dlhoročnej priateľke, moderátorke TA3 Beáte Oravcovej (28). Obidvaja zaľúbenci termín svojej svadby zatiaľ tvrdohlavo taja, nám sa však podarilo zistiť, že by sa tak malo stať v auguste.

Lipšic a Oravcová, ktorí sú si viac ako blízki už vyše šesť rokov, sa rozhodli svoju lásku konečne spečatiť. Malo by sa tak stať na sklonku leta. Populárna moderátorka Oravcová so svojím milým vraj túto radostnú správu oznámili už aj svojim rodičom a známym. Práve jeden z nich neoficiálne prezradil, že ich prestup do stavu manželského je hotovou vecou a vraj už nie je na čo čakať. Samotná Oravcová informáciu o očakávanej radostnej udalosti nepotvrdila, ale ani nevyvrátila. "Ja len ,zíram`, čo už vy všetko viete," povedala prekvapene a pokračovala už známou a obohratou vetou, že svoje súkromie si cez médiá riešiť nemieni.

Minister si nastávajúcu pani Lipšicovú privedie do svojho nového hniezdočka v lukratívnej časti Bratislavy, kde sa presťahoval len prednedávnom. A akoby svadieb na ministerstve spravodlivosti nebolo dosť, ženiť sa chystá aj Lipšicov hovorca Richard Fides. Ten na rozdiel od svojho šéfa dlho neváhal a svoju snúbenicu Ľubicu privedie pred oltár už po pol druha roku od začiatku ich vzťahu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu