Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

V Petržalke zaútočil na policajta, potom ponúkal tisíc eur

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA – Pol hodinu po polnoci v bratislavskej Petržalke zastavila hliadka vodiča (37). Pýtali si doklady. Tie nedostali, ale jeden z nich dostal päsťou.

Všetko sa stalo v nedeľu o 00.35 h na Furdekovej ulici v Bratislave. Policajti chceli skontrolovať šoféra Škody Octavia. Muž im povedal, že pri sebe žiadne doklady nemá a začal byť vulgárny. Prudko otvoril dvere na aute, ktorými udrel do ruky jedného z policajtov a začal pred nimi utekať po parkovisku.

Policajti muža chytili, ale ten sa nemienil upokojiť. Jedného z nich udrel päsťou do tváre a zhodil ho na zem. Spôsobil mu odreniny a krvácanie na ruke.

Po spacifikovaní muža naložila hliadka do služobného auta. Počas jazdy vodič zmenil taktiku a začal im núkať tisíc eur, ak na všetko zabudnú. Je v cele policajného zaistenia, obvinili ho z útoku na verejného činiteľa a či skutočne ponúkal úplatok, ešte vyšetrujú.

V nedeľu o 16.35 na Radlinského ulici chcel ďalší bratislavský policajt chytiť muža (30), ktorého podozrieval z poškodenia áut. Dostal niekoľko rán päsťou do tváre a do ruky. Násilníka predviedli na oddelenie a stíhajú ho na slobode tiež za útok na verejného činiteľa. Informoval bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu