Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Traja na jedného, bitkári z Poproče zmlátili mladíka

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Jupiterimages)

BRATISLAVA/KOŠICE - Traja bitkári z obce Poproč v okrese Košice-okolie si v bare postupne "podávali" osamoteného Rolanda (22) z Cestíc. Aj keď už ležal na zemi, zasypali ho údermi päsťou a kopancami.

Vždy ho bil iba jeden z trojice. Slavomír K. (30), Lukáš B. (24) a Marko D. (21) mladíka začali biť o jednej v noci v bare v obci Poproč. Začal Slavomír. Po hádke do Rolanda sotil obomi rukami a ten spadol do kresla. Keď sa postavil, dostal kopanec do brucha. Opäť spadol do kresla. Vtedy ho útočník z neho stiahol za nohu na zem a tam ho dokopal do chrbta, brucha a rúk.

K ležiacemu mužovi vzápätí prišiel Marko. Vyrútil sa na neho päsťami a ranami mu zasypal hrudník a ruky, ktorými si chránil pred útočníkom hlavu.

Rolandove utrpenie pokračovalo vonku pred barom. Tam sa do neho pustil posledný z trojice bitkárov. Udrel ho čelom do tváre a keď spadol na zem, kopol ho do ľavého boku.

Mladíkovi bitkári spôsobili pomliaždeniny hrudnej steny, chrbtice, driekovej oblasti, ramena a hlavy. Tiež mu odlomili korunku zo zuba. Bude sa liečiť viac ako týždeň. Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, troch násilníkov obvinili z ublíženia na zdraví a výtržníctva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu