Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pri požiari levickej bytovky sa vraj priotrávilo asi šesť ľudí

ilustračné foto
ilustračné foto

Bratislava - Pri požiari levickej bytovky sa dnes priotrávilo najmenej šesť ľudí vrátane dieťaťa, zhruba tri desiatky jej obyvateľov museli hasiči evakuovať. Informoval o tom portál TVnoviny.sk a potvrdili levickí hasiči. Oheň vypukol približne o tretej nadránom v pivnici sedemposchodového domu na Textilnej ulici. Príčiny požiaru zatiaľ nie sú známe.

"Na mieste zasahovalo 14 hasičov a päť kusov techniky, z toho jedna výšková," povedal vedúci prevádzkovo-technického oddelenia Miroslav Varga, podľa ktorého sa požiar podarilo v krátkom čase uhasiť.

Levickí hasiči po príchode na miesto vyzvali obyvateľov domu, aby opustili svoje byty; pri vyslobodzovaní niektorých museli použiť aj vysokozdvižné vozíky. Priotrávených ľudí ošetrili podľa Vargu na mieste, nikto nebol hospitalizovaný.

Niektorí nájomníci napriek výzvam hasičov odmietli byty opustiť a zamkli sa v nich. "Pred bytovkou bola panika. Ľudia nevedeli, čo majú robiť a kam odísť," napísal portál TVnoviny.sk. Časť ľudí vraj strávila zvyšok noci u príbuzných.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu