Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

AKTUALIZOVANÉ Pri Trnave objavili podzemnú plantáž marihuany

Miestnosť, kde pestovali marihuanu Zobraziť galériu (4)
Miestnosť, kde pestovali marihuanu

BRATISLAVA - Vo Vlčkovciach neďaleko Trnavy odhalila polícia v rodinnom dome tajnú miestnosť na pestovanie marihuany s 370 rastlinami konope.

Bola ukrytá v pivničných priestoroch za špeciálne upravenou stenou, informovala dnes trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. V Bratislave zas Národná protidrogová jednotka zatkla štyroch údajných drogových dílerov. Podľa televízie Markíza, ktorá o prípade informovala, išlo o pracovníkov súkromnej bezpečnostnej služby.

Vo Vlčkovciach bola časť pivnice určená na pestovanie maskovaná stenou, ktorú otvoril napokon majiteľ domu diaľkovým ovládačom. Okrem rastlín v nej bola aj technológia na pestovanie. Policajti 37-ročného majiteľa domu zadržali a obvinili. Hrozí mu väzenie na štyri až desať rokov, uviedla Kredatusová.

U údajných bratislavských dílerov našla polícia podľa Markízy množstvo peňazí a drog. "Národná protidrogová jednotka im prezrela autá a domy a našla drogy - metamfetamín, marihuanu, ako aj niekoľko tabliet falošnej extázy," uviedla televízia. Mužom údajne hrozí 15 rokov väzenia.

Policajti v posledných týždňoch odhalili niekoľko špeciálne upravených objektov na výrobu marihuany. Rastliny totiž možno pestovať s pomocou elektrického svetla. Napríklad v Malých Ludinciach v okrese Levice našla polícia zhruba 400 sadeníc konope, takmer tonu surových rastlín zadržala v nepoužívanom sklade v Trnave.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu