Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Záhadný let nad Piešťanmi, nikto sa k nemu nehlási!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PIEŠŤANY - Viacerých obyvateľov Piešťan dnes nadránom prekvapil hukot motorov, ktorý bol pravdepodobne spôsobený preletom vrtuľníkov nad mestom. Redakcia Piešťanského týždňa dostala viacero ohlasov na predčasný budíček.

"Okolo štvrtej ráno nastal veľký hukot, akoby vrtuľník preletel veľmi nízko nad sídliskom. V Piešťanoch bol hluk taký silný, že to podľa môjho názoru pozobúdzalo veľa ľudí, asi aj celé sídlisko,“ hovorí čitateľka Piešťanského týždňa. Ďalší podobný hluk počuli obyvatelia Piešťan približne o šiestej ráno. Podľa neoverených informácií vraj išlo o vrtuľníky s nebezpečným nákladom.

Podľa trnavskej policajnej hovorkyne Martiny Kredatusovej polícia žiadne podobné aktivity nevykonávala a k hluku nemá žiadne informácie.

Prelety vrtuľníkov nepotvrdil ani hovorca ozbrojených síl Milan Vanga: "Neboli to ozbrojené sily. Pre doplnenie - naše vrtuľníky majú dovolené lietať iba vo dne, nie v nočných hodinách."

Zástupca oslovenej Leteckej záchrannej služby uviedol, že dnes prevážali iba jedného pacienta z Nového Mesta nad Váhom do Bratislavy, "ale išlo o dopoludňajší let a nie nad Piešťanmi." Podľa neho je iba málo vrtuľníkov, ktoré lietajú v noci. "Mohlo ísť o aktivitu nejakej súkromnej osoby."

Pôvodca hukotu tak zatiaľ zostáva neznámy.

Zdroj: www.piestanskytyzden.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu