Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Obrnený transportér zaparkoval v centre Bratislavy!

Nevídané! Obrnený transportér stojí na Námesí SNP.
Nevídané! Obrnený transportér stojí na Námesí SNP.

BRATISLAVA - Obrnený transportér v centre hlavného mesta! Naposledy sme to zažili v auguste 1968 pri okupácii spojeneckými vojskami Varšavskej zmluvy. Táto veta však už po víkende neplatí. Neznámy recesista totiž prepísal dejiny.

Obrnené vozidlo pôvodne stálo v areáli autobazára Darex na Hradskej ulici. Dobrodružstva chtivý vodič ho naštartoval a odviezol sa ním do centra Bratislavy. Vyradené bojové vozidlo zaparkoval na Námestí SNP, kde ho zaistili policajti. Tam ho niekoľko hodín strážili a po prehliadke asistovali aj pri jeho prevoze späť do autobazára. Nie je vylúčené, že vo vozidle sa s neznámym vtipkárom zviezli aj ďalší ľudia.

"Transportér nemá žiadne bojové komponenty. Preverujeme všetky okolnosti prípadu," informovala policajná hovorkyňa Silvia Miháliková. Zatiaľ nie je potvrdené podozrenie, že obrnené vozidlo v sobotu o jednej hodine v noci niekto ukradol. Je totiž možné, že sa na ňom iba odviezol v rámci nemiestneho žartovania. "Áno, máme tu starý obrnený transportér, ale nie je na predaj," povedala včera zamestnankyňa auto-bazára.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu