Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Donovaly pre dopravu uzavreté

BRATISLAVA - Všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území SR sú zjazdné, prevažne vlhké až mokré, okrem úsekov D1 Horná Streda - Beluša a D1 L. Mikuláš - Hybe - Važec, ktoré sú pokryté vrstvou kašovitého snehu do 2 cm.

Vozovky na území západného a stredného Slovenska sú prevažne pokryté vrstvou kašovitého snehu do 2 cm, na východnom Slovensku sú prevažne mokré. Vo vyššie položených oblastiach stredného Slovenska, najmä na cestách II. a III. triedy je kašovitá, utlačená alebo zľadovatená vrstva snehu od 2 cm do 5 cm, vo vyšších polohách do 10 cm.

Na sledovaných horských priechodoch sú vozovky pokryté vrstvou kašovitého alebo utlačeného snehu od 1 do 7 cm. Horské priechody Pezinská Baba, Dargov, Soroška, Ďurďošík sú vlhké až mokré.

Horský priechod Donovaly je od 6:40 uzavretý pre všetku dopravu. Na horský priechod Šturec v okrese T.Teplice je zakázaný vjazd pre všetky nákladné vozidlá. Prejazd pre nákladné vozidlá je možný cez horský priechod Kremnické bane - št. cesta I/65. Horský priechod Vernár je pre kamióny nezjazdný, pre osobné vozidlá je prejazdný len so snehovými reťazami. Horské priechody Čertovica, Lysá Poľana sú prejazdné pre nákladnú dopravu len so snehovými reťazami.

Cesta III/018147 Štrba - Šuňava je pre silné sneženie neprejazdná. Doprava je možná po paralelnej ceste III/018148 - cez lokalitu Hrbky.

Na ceste I/64 cez horský priechod Fačkov je obmedzený prejazd nákladných vozidiel nad 12 m dĺžky. Obmedzenie je vyznačené zvislým dopravným značením.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu