Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Padol Jackpot, výherca dostane 612 tisíc eur!

(Zdroj: ČTK)

BRATISLAVA - V stredajšom žrebovaní padol Jackpot v I. ťahu hry LOTO, jeden tipujúci je bohatší o 611 770,72 € (18 430 204,71 Sk). Je to v tomto roku už trinásty výherca, ktorý si na svoj účet vďaka tejto hre pripíše krásnu sumu.

Zaujímavosťou posledného žrebovania je, že všetky vyžrebované čísla boli nepárne. Prémia 2 milióny eur je však aj naďalej v hre. Spolu s Jackpotom v II. ťahu láka tipujúcich atraktívna suma 2 539 416, 98 € (76 502 475,94 Sk).

Šťastný výherca podal svoju stávku v Žilinskom kraji 24. júla na štyri žrebovania. Na tikete vyplnil všetkých osem stĺpcov a hral aj doplnkovú hru JOKER. Stávka ho vyšla na 22 €.

Výherca však mohol získať aj 2 miliónovú prémiu, unikla mu skutočne len o vlások. Aj keď tipujúci splnil všetky podmienky pre účasť v prémiovej hre, od dvoch miliónov ho delilo len jedno číslo v doplnkovej hre JOKER. Ak by jeho šesťčíslie v doplnkovej hre JOKER končilo číslicou 4, bol by bohatší o 2 milióny €. Nanešťastie, hráčovi sa jeho šesťčíslie končilo číslom 3. Jednou z podmienok výhry v prémiovej hre je totiž aj zhoda posledného vyžrebovaného čísla zo šesťčíslia v doplnkovej hre JOKER s posledným číslom na uzatvorenej stávke.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu