Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bezhraničná arogancia ministra Ruska!

Pavol Rusko
Pavol Rusko

BRATISLAVA - Rusko, Rusko, čo sa to len s tebou porobilo!? Z milého chlapčaťa, recitujúceho na Hviezdoslavovom Kubíne, sa stal vulgárny politik, ktorého arogancia nepozná hranice!

Minister hospodárstva Pavol Rusko (ANO) totiž zo svojej pozície nielenže uráža novinárov, porušuje predpisy cudzieho štátu, do diskusných relácií si dáva posielať hlasy, ale najnovšie sa už nerozpakuje ani hrubo nadávať ústavnému činiteľovi. Druhého najvyššieho štátnika v SR nazval hajzlom!

Túto šťavnatú nadávku, hodnú reštaurácie IV. cenovej skupiny, "venoval" šéfovi parlamentu Pavlovi Hrušovskému. Stalo sa tak na stredajšom rokovaní vlády. Rusko však mal smolu. Jeho debatu s financministrom Miklošom zachytili mikrofóny verejnoprávnej televízie. Napriek tomuto dôkazu sa však Hrušovskému ospravedlniť neplánuje. Ako totiž zdôraznil Ruskov hovorca Maroš Havran, minister povedal len to, čo si v tej chvíli naozaj myslel.

"Pán minister bol nahnevaný, pretože predseda KDH neinformoval o výsledkoch Koaličnej rady podľa dohody partnerov. A je predsa ľudské, že ak je niekto nahnevaný, vyjadruje sa emotívnejšie," tvrdí Havran, podľa ktorého išlo o neverejný rozhovor dvoch ministrov. V tejto súvislosti dokonca obvinil STV z neetického postupu.

"Slová ministra Ruska sa im podarilo zachytiť počas fototermínu vlády na ruchové mikrofóny. No a ak niekto použije záznam z nich, skutočne to nemožno nazvať ináč, ako neetický prístup redaktora," dodal Havran. V prípade ministra Ruska však nejde o ojedinelý náznak jeho arogantného správania. Pred niekoľkými mesiacmi si zanadával priamo na tlačovej besede na redaktorku STV Marcelu Voškovú. Okrem iného na jej adresu uviedol, že je hlúpa ako tágo. V decembri zas bez mihnutia oka porušil dopravné predpisy v Rakúsku, kde na svojom bavoráku prekročil povolenú rýchlosť o 135 km/h!

A aby toho nebolo dosť, svetlo sveta uzrel dôkaz toho, v čom spočíva Ruskova úspešnosť počas hlasovaní divákov v diskusných reláciách. Novému Času sa podarilo získať mail hovorcu Ruskovej ANO, v ktorom žiada straníkov o podporu šéfa formou zasielania esemesiek do diskusnej relácie SITO TV Markíza.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu