Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Rusko: Hlasujte za mňa, zaplatíme to!

Pavol Rusko
Pavol Rusko

BRATISLAVA - Tak takto sa teda robí politika! Nový Čas zistil, v čom tkvie úspech šéfa ANO a ministra hospodárstva Pavla Ruska. Najmä počas diskusných relácii TV Markíza.

V čase, keď ide Rusko diskutovať do televízie, jeho podriadení majú o program postarané. Sedieť doma pri televízore a esemeskovať o dušu. Oddaní účastníci ankety nebudú škodní, strana im účty zaplatí. Liberáli, hor sa nabiť mobily!

O zabezpečenie hlasov pre Ruska, ktorý dnes večer bude diskutovať v relácii Sito s predsedom Smeru Ficom, sa najnovšie postaral horlivý hovorca Aliancie Peter Matula. Rozposlal straníkom mail, ktorým ich požiadal o podporu pre šéfa. Zafungovalo však čaro nechceného a mail sa dostal aj do redakcie Nového Času.

Okrem toho, že Rusko bude v Site, sme sa tiež dozvedeli, že Matulovi kolegovia, ktorí disponujú služobnými mobilnými telefónmi ANO, majú počas celej relácie posielať SMS pre predsedu ANO. Pre upokojenie nezabudol hovorca zdôrazniť, že tieto SMS-ky nebudú rátané nad paušál, ale budú hradené z vrecka liberálov.

Matulov postup sa zdá normálny aj šéfovi tlačového oddelenia ANO Jurajovi Puchému. "Je prirodzené, že keď ide predseda diskutovať do televízie, informujeme o tom našich členov. Nevidím na tom nič zvláštne, keď ich žiadame o podporu. Robia to všetky strany," tvrdí.

Praktikami ANO zostal prekvapený aj moderátor Sita Krajcer. "Viem o tom, že politické strany vnímajú citlivo svojich politikov v diskusných reláciách, ale o takýchto aktivitách nič neviem," reagoval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu