Streda12. jún 2024, meniny má Zlatko, zajtra Anton

Nervy na prasknutie: Padne dnes rekordný jackpot?

SLOVENSKO - Jackpot v I. ťahu hry loto nie a nie padnúť. Jeho hodnota je až 62 miliónov 544-tisíc 580 korún! Taký ešte v histórii slovenských lotérií nikdy nebol! A kým ošiaľ vrcholí, zlyháva technika. V Bratislave bolo včera zatvorených množstvo pobočiek.

Tikety v ruke a beh od jednej stávkovej kancelárie k druhej. Kto si predsa nechá ujsť šancu napchať si do vreciek vyše 62 miliónov korún, ktoré sa dajú vyhrať v lote? Aj takto to včera vyzeralo v Bratislave.

Dopoludnia našli zatvorené dvere tipujúci aj vo frekventovanej pobočke a. s. Tipos - prevádzkovateľa hry loto - v Tržnici na Trnavskom mýte. "Od rána mám pokazený terminál. Pred obedom sa na 15 minút zapol, ale potom opäť prestal fungovať," iba toľko povedala obsluha za priehradkou. A takto bolo zatvorených viacero pobočiek. Čo sa deje?! Že by nápor záujemcov nezvládla technika? "To v žiadnom prípade. Ich kapacita je schopná bez problémov zvládnuť oveľa väčší nával tipujúcich, než je ten súčasný," povedal Milan Homoľa z Tiposu. Potvrdil však, že sa vyskytli technické problémy, pretože "nejaký dobrák" poškodil jednu z antén. Poruchu odstránili.

V košických pobočkách tichučko pripustili, že terminály si trošku zatrucujú v dňoch, keď sa blíži žrebovanie, teda v stredu, piatok a sobotu.

Čiastočné problémy s technikou však tipujúcich neodradili. Tikety vypĺňajú aj ľudia, ktorí inokedy šťastie v lotériách neskúšajú. Keďže rekordný jackpot v I. ťahu stále nepadá, tak rastie aj možná výhra.

Stávkový ošiaľ možno vyvrcholí dnes večer a jeden šťastlivec rozšíri rodinku slovenských multimilionárov. Veď stačí tak máličko: uhádnuť 6 čísiel zo 49...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu