Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Dvoch Popradčanov obvinili z vraždy muža nájdeného pod balkónom

(Zdroj: SITA)

PREŠOV - Prešovský krajský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy vo forme spolupáchateľstva proti dvom Popradčanom. Tí sú obvinení z vraždy 39-ročného muža, ktorého našli dnes ráno mŕtveho v Poprade na Záborského ulici, v kríkoch na zemi pod jedným z balkónov bytovky.

Obvinení, 28-ročný Peter B., v minulosti dvakrát súdne trestaný a 21-ročný Dušan J. v minulosti raz súdne trestaný, v piatok večer pili alkoholické nápoje v byte na spomínanej ulici spolu s 39-ročným kamarátom z Popradu. Toho potom, po predchádzajúcej hádke, fyzicky napadli.

"Bili ho päsťami do tváre, kopali do hlavy a trupu a sklenenou vázou ho najmenej dvakrát Peter B. udrel do temena hlavy, čím mu spôsobili mnohopočetné poranenia hlavy," uviedla o prípade prešovská policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová. Násilníci potom svoju obeť odniesli za krík pri zadnom vchode obytného domu. Tam dobitý muž okolo tretej hodiny ráno zraneniam podľahol.

"Prešovský krajský policajný vyšetrovateľ dnes obvinených umiestnil v cele predbežného zadržania. Súčasne bol zo strany polície spracovaný podnet k návrhu na vzatie obvinených do väzby," dodala Fečová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu