Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Polícia vypočula obeť atentátu

Vypočutie Ružiča potvrdil policajný viceprezident Jaroslav Spišiak. Zobraziť galériu (3)
Vypočutie Ružiča potvrdil policajný viceprezident Jaroslav Spišiak.

BRATISLAVA - V bratislavskom podsvetí to naďalej vrie. Polícia už vypočula údajného bossa podsvetia hlavného mesta Iva Ružiča, ktorý bol pred niekoľkými týždňami zranený pri bombovom atentáte.

V druhom prípade, ktorý sa tiež dotýka podsvetia, bratislavský sudca posadil za mreže z vraždy obvineného Karola P. a jeho kumpána.

Vypočutie Ružiča potvrdil policajný viceprezident Jaroslav Spišiak. "O obsahu výpovede nič konkrétne nepoviem," vyjadril sa Spišiak.

Podľa zdroja Nového Času si Ružič, ktorý podniká v reštauračnom stravovaní, nevie útok na svoju osobu vysvetliť. Zranenia Ružiča nie sú trvalého charakteru. Po prepustení z nemocnice ho polícia prestala strážiť. Ružič a dvaja jeho ochrankári pri vstupe do ružinovskej reštaurácie Jadran začiatkom mesiaca prežili bombový atentát. Počas nemocničného pobytu Ružiča v nemocnici strážili kukláči aj jeho ochrankári.

Druhý prípad súvisí s jedným z najbližších spolupracovníkov šéfa najbojovnejšej skupiny podsvetia hlavného mesta. Podľa vyšetrovateľa mal koncom minulého mesiaca Karol P. (25) v Ovsišti pri bare Boston bodnúť do srdca Bratislavčana Petra K.

Súčasne sú z nadržania a neoznámenia trestného činu obvinení Boris V. (30) a Miroslav K. (29). Obidvaja mali po vražde odviezť zabijaka a pomôcť mu skrývať sa. Prvého z dvojice sudca tiež posadil do vyšetrovacej väzby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu