Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ďalší lupič expert odišiel z banky naprázdno

Maskovaný páchateľ z prvej z trojice sobotňajších bankových lúpeží Zobraziť galériu (6)
Maskovaný páchateľ z prvej z trojice sobotňajších bankových lúpeží (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - V Bratislave sa dnes popoludní odohrala v poradí druhá neúspešná banková lúpež. Maskovaný páchateľ s bielou šatkou na tvári v pobočke banky v obchodnom dome na Zlatých pieskoch pristúpil k pracovníčke banky so zbraňou v ruke a žiadal od nej peniaze.

Aj v tejto banke mu žena peniaze odmietla vydať - a tak utiekol. Počas prepadu sa nik nezranil. Vek muža je okolo 50 rokov, oblečenú na sebe mal modrú rifľovú košeľu alebo bundu, modré rifle a obuté mal biele tenisky.

Identické lúpežné prepadnutie sa dnes odohralo aj v obchodnom dome na Einsteinovej ulici v Bratislave krátko pred 13:00. Muž sa tým istým spôsobom snažil získať od pracovníčky banky peniaze, kde bol tiež neúspešný, navyše si v banke zabudol zbraň. Ako povedala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová na muža sedí aj rovnaký popis, teda okolo 50 rokov, modrá rifľová bunda alebo košeľa, modré rifľové nohavice a biele tenisky. Oba prípady polícia intenzívne vyšetruje.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu