Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

V Košickom kraji opäť vyčíňali zlodeji

KOŠICE - Doposiaľ neznámy páchateľ vošiel piatok o 02:35 do herne na Tatranskej ulici v Smižanoch v Spišskonovoveskom okrese a s teleskopickým obuškom v ruke pod vyhrážkami prinútil 20-ročného krupiéra otvoriť trezor. Z neho potom ukradol hotovosť 2800,- € a krupiéra, ktorý zranený nebol, zamkol v sklade. Firme z Bratislavy vznikla škoda 2800 €.

Košickí policajti v krátkom čase vypátrali a zo zločinu lúpeže obvinili 40-ročného Vladimíra T. z Košíc. Ten v piatok o 23:30 na košickej Muškátovej ulici v taxíku fyzicky napadol 22-ročnú taxikárku, ktorej po vyhrážkach a fyzickom útoku strhol z ruky dva prstene. Taxikárka mu v obave o svoj život a zdravie vydala ďalšie tri prstene, retiazku a prívesok. Žena utrpela ľahké zranenie, krádežou jej vznikla škoda takmer 870 €. Obvinený je stíhaný na slobode.

Dvaja neznámi páchatelia v piatok okolo 22:00 na Ulici Račí potok v Košiciach prepadli 16-ročného Rudolfa z Košíc. Páchatelia ho zozadu sotili na chodník, bili a kopali, stiahli z neho mikinu, v ktorej mal mobilný telefón a parfum - a potom ušli. Mladík utrpel zranenia s časom liečenia sedem dní, krádežou mu spôsobili škodu vo výške 587 €.

Na Povrazovej ulici v Košiciach ešte vo štvrtok okolo 17:20 dvaja neznámi páchatelia fyzicky napadli 17-ročného Jána z Košíc a ukradli mu ľadvinku, v ktorej mal peňaženku s hotovosťou 22 € a čipovú kartu MHD. Poškodený utrpel odreniny bez PN, no vznikla mu škoda 38 €. O prípadoch informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu