Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Minister Liška: Žúroval s vyberanou spoločnosťou

Juraj Liška Zobraziť galériu (3)
Juraj Liška

BRATISLAVA - Minister obrany Liška (SDKÚ) to v utorok večer roztočil! V spoločnosti politikov oslávil v luxusnej vinárni v centre Bratislavy svoje 40. narodeniny.

Nedávno operovaný minister zabudol na chvíľku na zdravotné problémy a s priateľmi vyspevoval odušu. Z oslavy neodišiel naprázdno. Liškovcom pribudne do domáceho baru množstvo fliaš alkoholu a na steny si môžu zavesiť zopár umeleckých diel.

Tesne pred 20. hodinou začalo byť pred bratislavskou vinárňou husto. Vládne bavoráky postupne privážali Liškových gratulantov. Nechýbali premiér Dzurinda, ministri SDKÚ Prokopovič, Mikloš a Kukan. Na politické šarvátky zabudli a na párty sa mihli aj niekoľkí opoziční poslanci. Po oslávencovom uvítacom príhovore prišli na rad darčeky. U Liškovcov nebude dlhší čas núdza o alkohol. Minister dostal množstvo fliaš značkového alkoholu, niekoľko umeleckých diel, hokejku a tenisovú raketu. Originálny bol minister Mikloš, ktorý oslávencovi podaroval knižku Líška v kurníku.

Spolu Liška hostil asi 50 ľudí, a to naozaj štedro. Na stoloch nechýbali minútky, guláš z diviny a pilo sa značkové víno. A ako sa pilo, tak sa aj postupne spievalo. Párty skončila tesne po polnoci. Pri vchode postupne parkovali vládne bavoráky a odvážali vysmiatych gratulantov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu