Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Cesty sú zjazdné, pokryté kašovitým snehom

(Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území SR sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne pokrytý vrstvou kašovitého snehu do jedného centimetra, na východnom Slovensku sú komunikácie mokré.

Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne pokrytý kašovitou, miestami utlačenou vrstvou snehu do štyroch centimetrov, v horských oblastiach miestami do šesť centimetrov, na východnom Slovensku sú cesty prevažne mokré.

Horské priechody sú zjazdné, povrch vozoviek je pokrytý kašovitou až utlačenou vrstvou snehu do 4 cm, okrem horského priechodu Pusté Pole, Branisko, Havran, Makov, Dargov, Ďurďošík a Soroška, kde je povrch ciest prevažne mokrý.

Pri nízkych teplotách je na mokrých a vlhkých vozovkách, na mostoch, pri vodných tokoch a vodných nádržiach zvýšené riziko vzniku poľadovice. Na ceste II/512 - Žarnovica - Veľké Pole je skrížený kamión. Cesta je neprejazdná do odvolania, a na ceste III/06517 - Vyhne je skrížený kamión, cesta je taktiež neprejazdná do odvolania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu