Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Po medveďovskom vrahovi sa zrejme zľahla zem

TRNAVA – Včera uplynul mesiac od brutálnej vraždy v Medveďove, ktorej obeťou bol 50-ročný pracovník miestnej stávkovej kancelárie. Po vrahovi sa však zrejme zľahla zem. Polícia opakuje, že „prípad je naďalej v štádiu vyšetrovania“.

Polícia nám včera neprezradila, či má nejakú konkrétnu stopu, hoci krátko po vražde avizovala, že ide po horúcej. Identikit vraha nemá, čo potvrdila trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

K domnienke, či nemohol páchateľ ujsť po vražde do neďalekého Maďarska, sme nedostali žiadnu odpoveď. Ani na to, či sa prihlásili nejakí ďalší svedkovia. Podľa hovorkyne sa polícia k vyšetrovaniu vyjadrovať nebude.

„Musel to byť šialenec,“ povedal pre Topky.sk nemenovaný obyvateľ Medveďova. Mal na mysli vraha, ktorý obeti zasadil až 26 bodno-rezných rán. Zavraždený bol podľa jeho slov v dedine obľúbený, nemal s nikým problémy.

Motívom brutálnej vraždy zo 14. decembra boli zrejme peniaze. Vrah si zo stávkovej kancelárie odniesol niekoľko desiatok tisíc korún. Za tento obzvlášť závažný zločin mu teraz hrozí väzenie na 25 rokov až doživotie. Pred stávkovou kanceláriou ľudia zapálili sviečky a položili vence.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu