Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ženu, ktorú zrazil Moric, pochovajú dnes

Víťazoslav Moric
Víťazoslav Moric

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Potichu, po špičkách chodia susedia okolo bytu Antona Š. z Považskej Bystrice. Jeho milovanú manželku Ivetu (35) zrazil a usmrtil autom v utorok exposlanec Víťazoslav Moric. Susedia smútia s rodinou a zbierajú sa na veniec. Pohreb bude dnes.

Dominik (11) a Tomáš (13), ktorí stratili matku, stále plačú

"Pre ľudí z paneláku je to rana. Bola to dobrá, milá žena, úplný anjel," smúti suseda Štefánia Maralová. "Ešte v lete prerábali doma kuchyňu. Ivetka sa z toho strašne tešila. A teraz takáto tragédia," dodáva Š. Maralová. Smútok neskrývajú ani iní ľudia z paneláka na považskobystrickom sídlisku Rozkvet. "Ivetkin manžel je na tom veľmi zle. Takto zlomeného muža som ešte nevidela. Veľmi sa ľúbili," povedala ďalšia suseda. "Len pred 4,5 mesiacom mi zomrel manžel, a teraz toto. Asi to neprežijem," plakala Ivetina svokra, ktorá bola v stredu doma s vnukmi 11-ročným Dominikom a o 2 roky starším Tomášom, zatiaľ čo Ivetin manžel Anton vypovedal na polícii. "Chlapci sú z toho veľmi nešťastní. Musím sa s nimi stále rozprávať, inak plačú," dodala.

Iveta Š. zomrela cestou do práce. Do strojární chodievala pešo. Na priechode pre chodcov ju zrazil Moric. Podľa svedkov si náraz najviac odniesla jej hlava. Nepomohla ani okamžitá operácia a mama 2 synov v nemocnici naposledy vydýchla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu