Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Zlodeji nemajú úctu k sviatkom, na vianočných trhoch okradli ženu

TRENČÍN – Toto že je úcta k sviatkom? Na vianočných trhoch v Prievidzi niekto v piatok ukradol 51-ročnej žene z kabelky peňaženku. Prišla tak o 7500 korún. Zlodejovi hrozia za krádež dva roky väzenia.

Kabelku mala žena podľa polície uzavretú a prevesenú cez plece, keď sa zlodej „pustil do práce“. V peňaženke mala peniaze, stravné lístky, osobné doklady a bankomatovú kartu.

Polícia upozorňuje občanov, v predvianočnom období pribúda krádeží osobných vecí pri nakupovaní. Polícia preto nakupujúcim radí, aby neprestávali myslieť na svoje peňaženky a nenechávali ich voľne položené v nákupných košíkoch, na pultoch alebo v otvorenej taške.

„Vreckový zlodej potrebuje iba pár sekúnd na to, aby Vás okradol. Stačí chvíľková nepozornosť a peňaženka, kabelka, mobilný telefón sa ocitnú v rukách vreckára. K oblastiam, kde je pravdepodobnosť vreckových krádeží veľmi vysoká, patria miesta s vysokou koncentráciou obyvateľstva, ako sú napríklad nákupné a obchodné centrá, športové a kultúrne podujatia, preplnené autobusy a podobne. Po zistení, že došlo ku krádeži ihneď volajte políciu,“ radí Pavol Kudlička z trenčianskej polície.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu