Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Žena, ktorú zrazil Víťazoslav Moric, zomrela

Víťazoslav Moric
Víťazoslav Moric

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Chodkyňa, ktorú dnes ráno zrazil exposlanec Víťazoslav Moric, v nemocnici zomrela na následky ťažkého vnútrolebečného poranenia a poranenia brušných orgánov.

Ako agentúru SITA informovala zástupkyňa trenčianskej policajnej hovorkyne Katarína Hlaváčová, 35-ročná žena išla pravdepodobne cez priechod. Nehoda sa stala v skorých ranných hodinách a s najväčšou pravdepodobnosťou ju zavinil 58-ročný vodič Mercedesu S 500 Víťazoslav Móric jazdiaci v smere zo Žiliny do Bratislavy. Vodič bol triezvy, no k rýchlosti, ktorou išiel, sa vyjadrí až znalec z odboru dopravy. Podľa Hlaváčovej ho vyšetrovateľ obviní z trestného činu ublíženia na zdraví z nedbanlivosti.

Úsek cesty, na ktorej sa táto tragická nehoda stala, je jedným z najnehodovejších na Slovensku. Len necelých 200 metrov od miesta dnešnej nehody usmrtil herec Štefan Skrúcaný 11. júna 73-ročnú Anastáziu K. prechádzajúcu po priechode pre chodcov. Za túto nehodu prišiel o vodičský preukaz, ale do väzenia nešiel, dostal podmienku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu